2019 © The InnerG your FrequenC Academy

 

Over mij

Als hoogsensitief introvert persoon merk ik dagelijks dat de community van hoogsensitieven sterker wordt, maar dat de positieve effecten van hoogsensitiviteit vaag of onzichtbaar blijven voor de buitenwereld. Ik weet als geen ander hoe negatief het kan uitdraaien als je hooggevoeligheid/-sensitiviteit en introversie verkeerd overkomt op je omgeving. 

 

Tijd voor de hoogsensitieve (r)evolutie!

 

In 2013 ontdekte ik dat ik een introverte HSP ben en kon eindelijk de puzzel gelegd worden. Plots werd me duidelijk wat er al heel mijn leven speelt in mijn dagdagelijkse treintje. Na vele jaren van 12 stielen, 13 ongelukken en dreuntjes en kreuntjes, besliste ik mijn status als werknemer in te ruilen voor het volgen van mijn uitdagendste droom.

 

De periode voorafgaand was ik reeds begonnen met allerlei cursussen waaronder, hypnotherapie, kwantum heling en energetisch consulent.

Met een diploma en enkele certifcaten op zak besloot ik The InnerG your FrequenC Academy op te richten en mijn onzichtbare speelplaats open te gooien onder de vorm van empowerment workshops voor introverte HSP’s.

Het leven is aan de durver en ik zou het mezelf moeilijk vergeven dit uitdagende maar creatieve proces en -ervaring te missen.

 

HSP & Introversie

Energetisch consulent

Sabine Van Leemput